Youtube Instagram Soundcloud

Nieuws

Line up release UNITY – Hardcore DNA

21 sep

UNITY – Hardcore DNA is here to provide a solid ground, we will never back down, hardcore is our way of life, hardcore is in our DNA! ✊

UNITY keert op 8 december terug in de hardcore tempel van het oosten, Poppodium Atak. Een breed scala aan artiesten/stijlen worden verdeeld over 3 area’s: UNITY mainstage, de wel bekende Death Row area, en voor het eerst zal Eastside Undergroundeen ‘vinyl only’ area hosten.

› START VERKOOP
Bezoekers die de afgelopen jaren naar UNITY zijn geweest of naar een event zijn geweest waar een UNITY hosting was; komen in aanmerking voor de #loyaliteitsactie. Dit houdt in dat zij vanaf nu t/m dinsdag 26 september (23:59 uur) vijf Loyalty-tickets kunt aanschaffen. Prijs = €18,50 ex fee.

De openbare voorverkoop start op woensdag 27 september om 19:00 uur. De vorige edities in Atak waren vroegtijdig uitverkocht, scoor dus je tickets tijdig!

In alphabetical order:
› UNITY mainstage
Andy The Core
Mad Dog
Miss K8
Partyraiser
Restrained
UNITY Crew
Hosted by MC Syco

› DEATH ROW
Frantik Freak (2hr set)
Luxxer
Sandy Warez
Sei2ure
Spitnoise
Hosted by MC Mozhard

› EASTSIDE UNDERGROUND | VINYL ONLY
Kokka
Osiris
Planet X
Recklezz
Rudeboy
The Vinyljunk
T-Junction
Hosted by MC Frustrator

› POPPODIUM ATAK ENSCHEDE
UNITY vindt plaats in Poppodium Atak, deze locatie ligt midden in het centrum van Enschede en is speciaal gebouwd voor concerten en muziekavonden en daarom is er rekening gehouden met de benodigde kwaliteitseisen om het publiek een zo goed mogelijke beleving te bieden.

Naast de verschillende zalen en balkons is er een perfect geluidssysteem. En is het complete pand zo goed geïsoleerd dat er op maximaal niveau kan worden gedraaid wat uiteindelijk weer leidt tot precies hetgeen er nodig is voor een perfecte hardcore avond, namelijk een loepzuiver geluid dat je niet enkel hoort, maar ook voelt. En last but not least… er zijn Grolsch beugels!

› VERTREK UIT EXPO TWENTE
Vele vragen ontvingen wij over UNITY in Expo Twente. Helaas klopt het dat we zijn vertrokken uit deze locatie. Nadat wij twee succesvolle edities van UNITY hebben kunnen organiseren in deze mega hal, speelde er achter de schermen een groot probleem die het evenement in haar kern raakte. Een lage geluidsnorm buiten de hal, ontoereikende isolatiewaardes van het pand en oplopende dwangsommen hebben ervoor gezorgd dat wij binnen niet meer de geluidskwaliteit kunnen bieden die wij bij UNITY essentieel vinden.

Daarom hebben wij besloten om met UNITY terug te gaan naar de locatie waar zoveel succesvolle edities hebben plaatsgevonden.

Terug naar het overzicht
Koop nu Tickets Zet in je agenda! Inschrijven Nieuwsbrief